The Posti andmetel käitus 71-aastane näitleja Bill Murray filmi "Being Mortal" võtetel nii ebasündsalt, et filmivõtted suisa peatati. Tema vastu esitati kaebus, kuna väidetavalt käitus ta naistega liiga familiaarselt ega suutnud neist käsi eemal hoida. Neljapäeval peatati filmimine määramata ajaks ja asuti uurima Murray senist tegevust võtteplatsil.

Anonüümne naisterahvas rääkis ühest juhtumist väljaandele Page Six. "Ta tahtis pidevalt käperdada," selgitab allikas, "mitte intiimpiirkondadest, aga pani kätt ümber naiste, puudutas nende juukseid ja tiris hobusesabast." Ta tunnistab, et tegelikult kõigile meeldib Bill ja tema tegevus polnud illegaalne, kuid mõned naised tundsid end ebamugavalt ning asi läks nende jaoks üle piiri.

Teine allikas lisab, et Murray on hetkel vallaline ning naudib erinevate naistega flirtimist. "Ta flirdib pidevalt ja igal pool, aga teeb seda humoorikalt," ütleb ta. "Pole kindel, kas tema tegevus läks sel korral üle piiri või mitte."

Tegu pole Murray jaoks esimese taolise skandaaliga. 2011. aastal kiskus Murray produtsent Laura Ziskinil vihahoos prillid eest.