Anu Välba küsis Nechayevalt, kas ta saab aru nendest artistidest, kes toetavad Putini agressiooni. Armastatud sopran jättis sisulised vastused andmata ja viis jutu muusikale (mille kohta küsimus ei käinud).

"Ma ei saa aru, miks peab maailmas olema selline olukord, kus toimub jube lõhestumine inimeste seas. Nagu oli koroonaga. Aina tuleb uusi olukordi, kus inimesed veel rohkem lõhestuvad. Kaua võib?" ütles Nechayeva ning lisas, et tuleb luua kaunist muusikat.

(alates 00:10:10)

Välba pani ka tähele, et kauni naise sõrmes ilutses uhke sõrmus. Siiski pidi 30-aastane artist tõdema, et ehte on ta ostnud endale ise ning ühegi noormehe sõrmust tal veel näpus pole.

"No praegu ikka enamik tuuled puhuvad muusika suunas. Aega on ikka väga vähe. Ma arvan, et kui oleks nädalas paar päeva rohkem, oleks aega ka natuke kurameerida," ütles Elina kavalalt.

Eraeluliste eesmärkide asemel on lauljataril hetkel hoopis teised plaanid. Praegu on Nechayeva suurim unistus anda välja plaat koos tuntud rahvusvahelise produtsendiga.

"Tema plaadistab Bocelli, Domingo ja Hauseri plaate ja ta on väga-väga andekas, ta kirjutab ise muusikat ka," kergitas ta saladusloori. Eestis kontsertide andmisega ta aga selle ambitsioonika projekti jaoks raha kokku ei saa. "Ei ole otseselt vaja ka rikast peigmeest, pigem äkki leidub Eestis toredaid ettevõtjaid, kes tahavad toetada kultuuri," sõnas ta.

Jaga
Kommentaarid