Calum Scott sündis ja kasvas üles Inglismaal. Juba väiksest peale oli Calumil huvi muusika vastu. Suurem tuntus saabus Calumile, kui ta otsustas osaleda tõsielusaates "Britain's Got Talent". Saatekohtunik Simon Cowell vajutas esinemisel kuldset nuppu ja lubas Calumi kohe poolfinaali.

"Kõik need aastad, mil ma olen selles saates tegev olnud, pole ma enne näinud kedagi nii andekat. Tõsiselt. See oli hämmastav ja ma sain aru, et Calum on laulja, tõeline artist, nii et ta sai selle võimaluse, "ütles Cowell.

Pärast prooviesinemist toetasid Calumit sellised staarid nagu Little Mix ja Ashton Kutcher ning kuigi ta konkurssi ei võitnud, jätkas ta oma muusikukarjääri. 2016. aastal esitas Calum loo "Dancing on My Own", millest sai tõeline hitt ja ta saavutas UK muusikaedetabelites viienda koha ning loost sai riigi populaarseim suvine laul.

Aasta hiljem ilmus lugu "You Are the Reason", mille video filmiti Kiievis. Lugu sai koha ka Calumi debüütalbumil "Only Human" ning loo uusversioonil kõlab duett koos populaarse Leona Lewisega. 2018. aasta ilmus singel "No Matter What", millest on saanud tema kõige isiklikum laul üldse, mis ta kunagi kirjutanud on.

Eelmise aastakevadel andis Calum välja oma esimese EP "Only Acoustic", millel on debüütalbumi lugude akustilised versioonid. Samal aastal ilmus Calumil koostöös Belgia artistiga Lost Frequencies singel "Where Are You Now", mis jõudis peagi UK enimkuulatud laulude esikümnesse.

Juba 29. Aprillil ilmub Calumi uus singel "Heaven".

Piiratud koguses pileted Calum Scotti kontserdile hinnaga alates 28 EUR tulid müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti 25. aprillil kell 12.00. Kontsert on vanusepiiranguta.