Ootamatu tandemi Epp Kärsini (42) ja Mihkel Raua (53) vestlustuur “Kuhu kaob armastus?” tõotab plahvatuslikku publikumenu, sest nende esimene šõu Valgamaal asuvas romantilises Taagepera lossis müüdi välja vaid kümne minutiga. Pealegi suurema kärata, sest dueti vestlusõhtute piletid ilmusid müüki ainult Kärsini koolitusfirma Amare Luna koduleheküljel. Rahva suurel nõudmisel on lossis kuulutatud välja juba tandemi uus vestlusõhtu, sedakorda juunis.

“Me arvame, et meil mõlemal on üsna palju suhtekogemusi – nii häid kui halbu,” sõnab Mihkel, kel on selja taha jäetud kolm abielu.

Istume Tallinna kesklinnas kahesajaruutmeetrises stuudios, mille Epp ostis eelmisel aastal koroonapandeemia haripunktis. Ta tegi julge otsuse ajal, mil kõikvõimalikke kulusid ja investeeringuid pigem kärbiti, sest keegi ei teadnud, mida tulevik toob. Praegu käib tantsusaali mõõtu stuudiost koolitustelt läbi inimesi kümnete kaupa päevas. Ka vahetult enne intervjuud on lõppenud just koolitus meestele ja silikoonist alasti mannekeenid, mille peal harjutatakse Epu näpunäidete saatel taevaste naudingute pakkumist oma armsamale, lebavad veel põrandal maas...

Jaga
Kommentaarid