Näiteks võttis televisioonis sõna tuntud ajakirjanik Margarita Simonjan, kes enda sõnul teab väga hästi põhjust, miks Galkin vaid 25-aastaselt hakkas käima kohtamas endast 27 aastat vanema Alla Pugatšovaga.

"Mida see Galkin praegu teeb? Ma ei suuda enam kuulata, kuidas ta kallab Venemaa ja Vene sõjaväe üle sitaga. Ma ei tea, kas ma tohiks seda tele-eetris öelda või mitte, aga ma luban seda endale ja ma tahan öelda, mida ma olen temast alati mõelnud," alustas Simonjan oma monoloogi Vladimir Solovjovi saates.

Nimelt on naisel nägemus, et Galkini puhul teavad kõik, et ta on gei, kes abiellus Pugatšovaga ainult selleks, et oma homoseksuaalsust varjata. "Ta üritab veenda oma publikut, et neil on tõeline armastus, mis tähendab, et ta on sisemiselt silmakirjalik, valetab ja see kõik näitab tema kvaliteeti inimesena," arvab Simonjan.

Galkin on ka varem pidanud jutte tema võimalikust homoseksuaalsusest ümber lükkama. "Võib-olla on see minu hääletoon või hoopis minu intelligents. Ma pole küll kunagi elus midagi teinud, mis sellele peaks vihjama," ütles telenägu mõne aasta eest.