Modell oli abikaasa Justin Bieberiga istunud hommikusöögilauas ja keset vestlust muutusid ta sõrmeotsad imelikult tuimaks. Tal tekkisid insuldile omased sümptomid ja ta toimetati kiirelt haiglasse. "See oli mu elu hirmsaim hetk," ütles ta. "Nad küsisid minult, kas ma tean, kus ma olen ja mis mu nimi on. Ma teadsin kõiki vastuseid, aga ma ei suutnud midagi öelda. Kõndida ma sain, aga kõne oli probleem.“

Mis põhjustas Hailey terviserikke? Arstid jõudsid otsusele, et Bieberi insuldi põhjustasid kolm tegurit: beebipillide kasutamine, hiljuti koroona läbipõdemine ja lühikese aja jooksul tihe lendamine Los Angelese ja Pariisi vahel. „Need kolm mõjusid kui perfektne torm, mis põhjustaski mu insuldi,“ ütles ta.

Hailey Bieber sõnas, et ta poleks tohtinud beebipille kasutada, sest kannatab migreenide all. Ta manitses naisi, kes tahavad beebipille hakata kasutama ja kannatavad migreenihoogude all, kindlasti arstiga ühendust võtma. „Insult on üks beebipillide kõrvalmõjusid,“ teatas modell videos.

Haiglas olles tehti talle palju teste, et teada saada, kuidas insult juhtus. Uuringute tulemusena selgus, et suur tromb oli pääsenud läbi südames oleva augu ajju. Seejärel tehti modellile südamelõikus, et auk sulgeda.

Nüüdseks on Hailey Bieber sündmusest edasi liikunud ja tunneb end suurepäraselt.