Eilses saates andis Corden esmalt publikule ja televaatajatele teada, et pikendas telekanaliga CBS lepingut veel üheks aastaks. Siis kurvastas ta aga fänne, öeldes, et järgmine hooaeg jääb talle saatejuhina viimaseks. "See on minu viimane aasta juhtida seda saadet. See teekond on olnud seiklus, aga ma ei näinud seda kunagi oma lõppsihtkohana,“ ütles Corden ja lisas, et ta ei taha, et saade hakkaks end kordama. "See on olnud tõesti raske otsus lahkuda, sest ma olen saate üle tohutult uhke,“ sõnas Corden Deadline’ile. Ta lausus, et pole kunagi oma tööd iseenesest mõistetavana võtnud ja armastab saate tegemist.

Corden asus populaarset Ameerika vestlussaadet juhtima 2015. aasta märtsis, tuues endaga kaasa mitmeid muutuseid saateformaadis. Näiteks hakkas ta tegema saates segmenti “Carpool Karaoke“, kus tuntud muusikud istusid Cordeniga samas autos ja autosõidu ajal lauldi muusiku tuntumaid laule ja jutustati niisama. Kõige populaarsem episood on Briti muusiku Adele’iga, mida on YouTube’is vaadatud üle 250 miljoni korra.

Telekanal CBS proovis Cordenit küll ümber veenda ja pakkus talle 3-aastast töölepingut, kuid saatejuht jäi oma seisukohale kindlaks. CBS-i juht George Cheeks nimetas Cordenit loominguliseks geeniuseks ja sõnas, et teda jäädakse igatsema.