Väidetavalt on Venemaa presidendi ja Kabaeva salasuhe kestnud juba üle 13 aasta, vahendab The Sun. Naine elab äärmiselt luksuslikku elu. Tema seljatagust valvab alati hulk turvamehi ja Kabaeva käsutuses on mitu uhket limusiini.

Kuigi Putin tunnistas, et tal on eksabikaasa Ljudmila Otšeretnajaga kaks tütart, siis teiste laste olemasolu ta eitab. Šveitsi väljaanne Sonntagszeitung avaldas hiljuti, et presidendil on siiski ka kaks poega. Esimene sündis 2015. aastal Šveitsis ja teine 2019. aastal Venemaal. Äsja avaldatud informatsioon lükkab ümber väite, et Putinil ja endisel olümpiavõitjal sündisid 2018. aastal kaksikud.

Šveitsi päritolu arst, kes poegade olemasolu kinnitab, töötab Sant'Anna kliinikus, kus sündis paari esimene laps. Sama inimene aitas ilmale tuua ka teise poja, kes sündis kolm aastat tagasi. Šveitsi uudisteportaali andmetel on Kabaeva reisinud korduvalt salaja Šveitsi linna Luganosse. Allika sõnul on tegu meeldiva naisterahvaga. Ta lisab, et Kabaeva on tõeline spordihing ning iseloomult väga otsekohene.

Hiljuti andsid kuulujutud alust arvata, et endine iluvõimleja varjab end koos lastega Šveitsi puhkekodus. Kümme päeva tagasi selgus, et naine viibib praegu siiski Moskvas.