"Assamait. Eile oli ikka väga tähtis päev. Meie imearmasnummubummi Aria sai aastaseks. Juba aastaseks! Igatahes on olnud üks kuradima äge aasta ja ma soovitan endiselt inimestel lapsi teha," kirjutas Pedaja Instagramis, jagades armsaid kaadreid tütre sünnipäevast.

6. aprilli hommikul selgus, et Lauri kihlatu Gethel oli sotsiaalmeedias märkamatult kallima perekonnanime kasutusele võtnud ja esitles end kui Gethel Burlaka-Pedaja. Lauri Pedaja kinnitas Kroonikale, et nad tõepoolest sõudsid abieluranda.

"Me ei abiellunud teiste jaoks," kommenteeris Pedaja, "see oli meile endale oluline ja see on meievaheline asi." Seetõttu ei peagi paar vajalikuks sündmust suure kella külge panna. "Pidu tuleb siis, kui tähtsamad asjad tehtud on," lisas mees.

Nende liit registreeriti 29.03 ning Pedaja sõnul on tegemist tähendusliku kuupäevaga tema ja Getheli jaoks. Nimelt samal päeval tähistavad nad oma tutvusmisaastapäeva. "Kaks inimest, kes on seitse aastat koos olnud, kaks aastat kihlatud, tegid asja ametlikuks," lisab ta.

Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka kihlusid 2020. aasta maikuus. "Võtsin munad pihku ja küsisin [ta] endale naiseks," kuulutas Pedaja tol ajal sotsiaalmeedias.

Pedaja tunnistas, et otsusele aitas tal jõuda isolatsioon, mille tõttu oli paar sunnitud pidevalt koos kodus istuma. "Miks ma otsustasin Getheli endale naiseks küsida? Seda mõtlevad ilmselt paljud. Aga vastus on väga lihtne. Me oleme timminud juba üle viie aasta. Iga päevaga on meie suhe muutunud tugevamaks ja kindlamaks."