Spears, kes mullu novembris pääses pärast 14 aastat kannatamist oma isa eestkoste alt, kirjutas teisipäeval Instagramis, kuidas ta isa Jamie pani teda koledana tundma. "Psühholoogiline kahju, mis ma isast sain, jääb alatiseks alles," tunnistas laulja emotsionaalses postituses.

Spears jagas pilti lapsepõlvest ja kirjutas, et 13 oli vanus, kus ta tundis end ilusana. Ta kirjeldas oma nooruspõlve mässamisperioodi põhjuseid ja selgitas, et mässamise taga oli vajadus pidevalt perfektne ja ilus olla. "Ma läksin ekstreemsusesse ja ulakaks, aga ma tundsin end sellel ajal väga kuumana," paljastas ta.

Ta rääkis ka isa negatiivsest mõjust oma enesehinnangule. "Ta rikkus mu eksistentsi sügava olemuse seemne. Seemne, mis pani mind ilusana tundma, kui ma olin 13. Mu enesekindlus, mu sisemine dialoog ja isegi mu seksuaalelu – kõik olid täiesti rikutud," kirjeldas ta isa eestkoste all elamise piinu. Spears ütles, et tundis justkui sisenemist uude maailma pärast eestkoste alt pääsemist. "Ma tundsin end väga hästi, ma tundsin end ilusana," sõnas ta.

Vaba Britney Spearsi elu on hakanud ülesmäge minema – ta ootab oma kolmandat last koos kihlatu Sam Asghariga.