"See laul on 100% mina. See, kes ma praegu olen. Saan katsetada, proovida ja vaadata, millise muusikalise teeraja saatus mulle kätte juhatab. Mulle meeldib popmuusika ja see on nii põnev maailm, kus katsetada – seda enam, et peab jääma teatud valemisse ja oskama selle sees originaalne olla. Ja no see tiim! Ma ei suuda siiani uskuda, et laulan selliste proffide kirjutatud laulu ja et sain ka ise natuke kirjutamisprotsessis kaasa teha. Kummardus," ei jää Maribel tagasihoidlikuks.

Uue loo ilmumine tähendab Maribelile ka uut peatükki karjääris. Nüüdsest kuulub ta plaadifirma Universal Music Estonia ridadesse. "See aeg on minu jaoks väga-väga põnev olnud ja kõik on nii kiirelt länud. Koostöö Universaliga tundus väga loogilise jätkusammuna ja mul on nii hea meel, et saan nende tiiva all muusikat välja anda. Tänulik."

Plaadifirma Universal Music Estonia kohaliku muusika juht Kaspar Koppel rõõmustab koostöö üle Maribeliga väga: "Meil on alati hea meel tiivustada noorte, andekate ja entusiastlike lauljate karjääre ning kuna Maribeli töötahe ja ambitsioonikus paistsid silma juba saatesarja ajal, läks töö kohe peale saate lõppu edasi. Lisaks oli meil saatesarja laulukirjutamise laagrist väga tugev lugu, millega edasi liikuda. Rõõm on meie poolel," sõnab ta.

Loole on valminud ka minimalistlik visuaal, mille autoriteks on Mart Vares ja Sander Allikmäe.