Reket jagas vahvat õnnitlust oma Instagramis. Ühel pool presidendi paraadfoto, pöördel aga õnnesoov Tom Olafile.

Albumil “Palun Puhka” on kokku 13 teost, millest 10 on seni avaldamata. Publikule juba tuttavatest lugudest leiab albumilt möödunud aastal välja tulnud lood “Eikellegi Ma” ja “Kirsikivi” ning alles käesoleval kevadel välja tulnud tempoka laulu “Too Mul Lilli”.

Antud albumi puhul on tegemist ühe reketi ambitsioonikama projektiga, kuhu sisse sai pandud mõtteid, mis nõudsid artistilt rohkem julgust kui varem. reket ise kirjeldab oma kuuendat albumit järgnevalt: „Omajagu minimalistlik, silmapaistvalt suurejooneline ning lõpuni aus”. “See album kõlab nagu miski, mida ma kunagi varem ei ole julgenud välja öelda. Midagi täiesti teistsugust,” vihjab reket.

Albumi “Palun Puhka” temaatika pakub mõtteid nii helgematel kui ka raskematel hetkedel elus. Lugude kirjutamisega alustas reket juba kaks aastat tagasi: „Olen viimaste aastatega meeletult muutunud - ja muusika koos minuga. Muutus on niivõrd suur, et kohati on tunne nagu oleks albumil olevad laulud kirjutanud keegi teine,” lisab reket.

Albumil olevad tempokamad ning melanhoolsemad laulud loovad kokku sümbioosse komplekti, mis on ühtepidi terviklikum ning teistpidi erinäolisem kui artisti varasemad kauamängivad.

Albumil teevad külalisartistidena kaasa An-Marlen ning Tallinna Ülikooli meeskoor.

Albumil olevad lood on produtseerinud Noyade, Harhan, Olivar, Alvar Antson, Alexander Sannik ning Gevin Niglas. Kogu albumi on miksinud ja masterdanud Vallo Kikas (Downtown Studios). “Palun Puhka” on välja antud reketi enda poolt.

Kuula albumit siit.