Amber Heard ja Johnny Depp olid abielus aastatel 2015-2017. "Kariibi mere piraatide" staar esitas eksabikaasale laimamise ja oma karjääri sihiliku hävitamise eest hagi. Heard väidab, et Depp oli suhte vältel vägivaldne, kuid mees pole süüdistusi seni omaks võtnud.

Filmi "Dirty Dancing" näitlejatar Jennifer Grey'l oli samuti Deppiga suhe ning paar oli mõnda aega kihlatud. Nüüd on ka tema käimasolevat kohtuprotsessi kommenteerinud ja tunnistab, et see murrab ta südame. "Arvan, et see on väga kurb, mis praegu toimub ja kõik see võiks juba lahendatud olla," avaldab naine väljaandele Metro, "Soovin lihtsalt kõigile head."

Deppist rääkides ütleb Grey: "See mees oli vastuseks kõigile minu küsimustele. Ta oli armas, hoolitsev ja romantiline, minu järele täiesti hull ja veetleva välimusega." Ta lisab, et Johnny Depp päästis ta nende romansi alguses igas mõttes. "Mul oli sel ajal seesmiselt nii valus ja ta päästis mu," tõdeb näitlejatar, "Tänu temale ei pidanud ma neid jubedaid tundeid enam tundma."