O'Sullivan pakub viimasel ajal palju kõneainest, kuna võitis rekordit kordava seitsmenda MM-tiitli ja tõusis vanimaks maailmameistriks.

Seepeale andis väljaandele Sunday Mirror intervjuu tema vanim tütar Taylor-Ann Magnus (25), kes nägi isa viimati aastaid tagasi teismelisena. "Ta pole osa minu elust," tunnistas naine.

Taylor-Ann`i ema Sally-Ann Magnus oli Ronnie`ga koos 1990ndatel, aga nende suhe purunes pärast paari aastat. Ronnie külastas seejärel vahel tütart, aga peagi lakkas seegi.

"Olin 17 või 18, kui teda viimati nägin. Olen sisimas talle andestanud, aga see ei vabanda ikkagi tema käitumist," lausus Taylor-Ann.

Tal on kolmeaastane tütar Zarah, kelle elus ta Ronnie`l rolli ei näe. "Kui Ronnie küsiks, kas võib mu tütrega kohtuda, siis keelduksin," oli Taylor-Ann resoluutne.

Ronnie on oma pika karjääri jooksul teeninud pea 10 miljonit eurot. Tema tütar Taylor-Ann aga töötab parkimisteenustega tegelevas firmas ning elab üürikorteris. "Ma ei taha ega vaja Ronnie raha. Ma ei võtaks seda vastugi," rõhutas ta.

Ronnie`l on hilisemast suhtest veel kaks last - teismeeas Lily ja Ronnie Jr. Nende kasvatamises ta osaleb. Lapsed olid teda kohapeal toetamas ka MMi finaali ajal.