Nagu ka eelnevatel aastatel, pakub Sack von Sound uut moodi muusikaelamusi. “Sack von Sound pakub mõnusas mõisapargi miljöös publikule värvikaid eriprojekti kontserte, mis loovad juba tuttavatele lugudele uue dimensiooni,” kommenteeris festivali peakorraldaja Tõnno Piigli.

2022. aasta Eesti Muusikaauhindade Galal publikut üllatanud kooslus WATEVA koos ÜENSO sümfooniaorkestriga astub Sack von Soundil üles täispika live-kontserdiga, kust ei puudu ka külalisesinejad, kelle seas on näiteks ka Stefan ning Daniel Levi.

Täiesti uues võtmes näeb aga hiphopbändi 5MIINUST, kes astub samuti üles koos ÜENSO sümfooniaorkestriga ning annab duubelkontserdi koos Hollandi disco- ja funklegendi Kraak & Smaakiga.

Ansambel Dagö esitab uusi ning vanu hitte koos Saku Mandoliiniorkestri ja segakoor Tuljakuga. “Meie viimane album "Küte" on olnud väljas juba paar aastat ja meie tore kuulajaskond laulab juba ka selle albumi kõiki lugusid peast. Nüüd ongi täiesti suurepärane esitada neid lugusid koos publiku... ja kooriga!” kommenteeris Dagö asutajaliige Peeter Rebane.

Lisaks kontsertidele on festivali külastajatel kaunis mõisapargis võimalik nautida sööke-jooke, avatud on ka käsitöötelgid, kus Saku Kultuurikeskuse meistrid aitavad külastajatel ise festivalimeeneid luua.

Sack von Soundi piletid on müügil alates tänasest, 18. maist Piletitaskus. Tänu publiku nõudmisele on sel aastal võimalik osta ka festivalipasse. Varajastele piletiostjatele kehtib soodsam hind!

Festivali kavaga saab tutvuda kodulehel või Facebookis.

Sack von Sound on alates 2020. aastast toimuv muusikafestival, kus on läbi aastate üles astunud teiste seas näiteks NOËP ja Kristjan Järvi, Rita Ray, Kadri Voorand, 2 Quick Start, Ewert and The Two Dragons, Smilers,Raivo Tafenau ja paljud teised. Sack von Sound sündis ideest pakkuda kõrgetasemelist muusikaelamust Saku rahvale, kuid kasvas kiiresti üle Eesti populaarseks kultuurisündmuseks. Festivali peakorraldaja on Tõnno Piigli.