Saatejuhid Heidi Hanso ja Erkki Sarapuu aitavad saate jooksul koos Samsungi tootekoolitaja Sven Metsnõmmega orienteeruda Samsungi tootemaailmas ning rääkida välja kuumimad ja magusaimad tehnoloogiasaladused.

Ainult saate ajal on võimalik osta Samsung Galaxy tooteid magusate hindadega nii veebist kui ka füüsilisest e-poest. Sel korral on erilise soodustusega trendikad ja nutikad volditavad telefonid, aga ka kellad, tahvelarvutid ja lisatarvikud. Pane tähele – allahindlused kehtivad vaid 2 tunni jooksul! Kõik soodustused on kombineeritavad.

Teeme juttu ka erikülalistega, kelleks on Lauri Pedaja, Helen Adamson ja Helene Vetik.

Veebisõu ajal on võimalus osaleda loosis ning võita tõeliselt erilisi auhindu: Samsungi füüsilisest poest Ülemiste keskusest on õnneliku käega mängijal võimalik võita innovaatiline volditav nutitelefon #GalaxyZFlip3. Veebis kaasa mängija võib võita terve Samsung ökosüsteemi ehk #GalaxyZFlip3, #GalaxyWatch4 ja #GalaxyBuds2!

Liitu otseülekandega ning veendu ise! Otseülekanne algab kell 19.00 ning uskumatud allahindlused kehtivad kõigest ülekande ajal kuni kella 21.00.

Jaga
Kommentaarid