"Kõik sujus ja oli hästi, aga kuskil kuklas vahel ikka koputas, et "Kadi! Muusika!" Tundsingi ühel hetkel rohkem, et tahan tagasi tulla selle juurde, millest tegelikult unistan. Kõigi läbikukkumiste kiuste sain nüüd ma finaali ja olen nüüd siin," on iga toon tema hääles täis helgust ja siirast rõõmu täitunud suurest unistusest jõuda Eesti laulu finaali.

Mis on suuremad unistused, kelle moodi muusikamaastikul tahaks Kadi olla? "Mulle meeldib väga mida on Ines teinud ja kuigi ma ei saa kunagi tema kingadesse astuda, olen palju tema kontserditel käinud, mis on südamlikud ja intiimsed. Kui suudaks Eestis teha midagi sarnast, viia inimesteni muusika, mida ma ise kirjutan ja teen ja keegi saab sellest inspiratsiooni, olen oma eesmärgi täitnud."

"Hetkel tunnistan, et tahan joosta oma sõbrannade ja kolleegide ja pere rüppe ja neid kallistada ja öelda neile suur aitäh, sest nemad on need, kes minusse enim uskusid!" tunnistab ta pärast poolfinaali lõppu. Uskumisega haakuvalt ja õhtusse sobilikult kannab ka tema lugu nime "Belive".