Aga miks käib Laagna tee ümber selline jant? Kui suured staarid lennuki pealt teisipäeval siis maha astusid ikkagi ja kui tavaline või ebatavaline kõik Tallinnas toimuv ja alles toimuva hakkav on võrreldes Hollywoodiga? Ja kas Robert Pattinson ikka ka tuleb siia?

"Tundub, et Laagna tee ümber toimuv on ajastuse küsimus. Seda oleks pidanud tegema pool aastat ette ja oleks saanud kõike planeerida," arvab Ragnar, et info on kuskil toppama jäänud linnajuhtide vahetusega olnud, mistõttu see kõik tundub šokeeriv ja viimase hetke paanika.

Ka see pole meeste sõnul ebatavaline, et Linnahallist tehakse Ukraina, sest oleks logistiliselt ebamõistlik. Nad toovad ka paralleeli hiljutise "Tšernoboliga", kus samuti Vilniuses filmiti palju, sest oleks ohtlik ja arutu olnud hakata filmima seda tegelikus kohas.

"Oodata tasub järgnevatel nädalatel seda, et valvurid on ümber, näitlejad on kohal, tänavad on kinni ja näed, et John David Washington on su kõrval ehk poesabas. Midagi plahvatab ja lendab ka ilmselt. Nüüd läheb päris Hollywoodiks! Seda pole siin enne nähtud!"

Kuula Delfi Erisaadet, kus neil teemadel pikemalt arutletakse:

1x
00:00