"Suhtlen iga päev inimestega ja kõigil, kes minu poole pöörduvad, on mingisugune häda. On see siis ülekaal ja sellega seonduv või midagi muud. Nägin, et ülekaalulisuse põhjus number üks on, et inimesed kardavad seoses tervisliku toitumisega mingeid asju: näiteks, et ei saa hakkama või see on liiga kallis. Räägin inimestele kogu aeg, et ärge kartke ja veel hullem – ärge kartke mingeid asju ette," selgitab Erik ja lisab, et enamjaolt on hirmud vaid inimese peas.

Septembris kirjutas Kroonika, kuidas Erik Orgu on endale uue pruudi leidnud. Möödunud aastal kringliskandaali sattunud 37-aastane telenägu on suhtes vaid 21-aastase iluteenindajaga.

Orgu andunud jälgijatele on jäänud Instagramist silma, et viimasel ajal on ta veetnud palju aega koos heledapäise kaunitariga, keda ta on ka mõnele story-postitusele ära märkinud. Tegemist on meikar Desiree Mummiga. Ka neiu on mitmel korral näidanud Orgut oma Instagrami kontol.

Suhet tuntud toidunõustajaga kinnitas Kroonikale Desiree ise, kuid midagi enamat ta kommenteerida ei soovinud. Lähedaste allikate väitel on paar koos olnud vaid paar nädalat.

Desiree on mõne aasta eest figureerinud meedias, kui Eesti Laul 2018 poolfinalistina, kus ta osales looga "On My Mind". Toona rääkis neiu, et soovib tulevikus laiendada oma lauljakarjääri ka välismaale ning koostöö Austaalia bändiga LEOband pidi juba soolas olema.