Tanel tatter rääkis Raadio 2 saates "Hommik!", et nad said Lätist välja väga napilt. "Praegu on kõige hirmsam ja see, kus me hinge kinni hoidsime, loomulikult see meie vahva katkuperiood. Me saime Riiast minema nii, et Läti pani oma uksed kinni tegelikult kaks päeva hiljem. Me jõudsime oma võtetega nii, et kogu meeskond sai maalt välja. Muidu oleks karantiin meid täielikult hävitanud," kirjeldas produtsent.

"See on ikkagi väga hirmutav situatsioon. Kui midagi peaks juhtuma, kui me peaksime vanalinnast või kuskilt lahkuma ja kogu selle kunsti laiali saatma ja siis uuesti kokku tulema… Kuna seal kõike ei ole filmitud lineaarselt – me oleme küll tahtnud liikuda, et esimene film, teine film ja kolmas film, ent teatud elemente me peame ikkagi filmima nii, et me segame kogu seda pudru," sõnas Tatter.

Produtsent sõnas, et nende jaoks on oht ka see, kui mõni näitleja jääb haigeks võib saab vigastada, nagu juhtus Priit Võigemastiga "O2" võtete ajal. Selleks on keelatud näitlejatel ohtlikud tegevused ning koroonaviiruse tõttu püütakse teha, et erinevad võttegrupid omavahel kokku ei puutuks.

Rääkides koroonaviirusest, siis 26. märtsil jäi Tanel Tatter silma siis üleriiklikult kehtestatud eriolukorra reeglite rikkumisega. Telliskivi loomelinnakus sai näha olukorda, kus pilkases pimeduses ja teiste suletud uste taga seisab eraldi baar "Kivi, paber, käärid", mille uksed olid endiselt avatud.

Kivi, paber, käärid juhataja Mailis Štrik vastas:

"Olime ka meie vahepeal suletud. Avasime paariks päevaks uksed, et teha ettevalmistusi kriisirežiimile minekuks ning viimasteks inventuurideks."

"Nendel päevadel oli meil rõhk kaasamüügi pakkumisele, vastavalt klientidelt tulnud soovile. Alates laupäevast saime omale koostööpartneriks Wolti, kellega loodame jõuda kõikideni, kel vajadus gluteenivaba toidu järele."