Telemajja kogunes Aunaste viimase saate salvestuse lõpuks aukartustäratav tiim, kes aastate jooksul Aunastega õlg õla kõrval saateid teinud on ja oma nõu ja jõuga toeks naisele olnud. "Ma olengi sellest toolist tõusnud, minust saab tilluke jälg ETV ajaloos," sõnas ta salvestuse lõppedes. "Tõuse ja sära iga kord! Ma tänan."

Kui salvestus oli lõppenud, heitis Aunaste sätendavad kingad jalast, kõlistas klaase ja jagas kiidu- ning tänusõnu kõigile saatemeeskonna liikmetele. Kolleegidekamba ühiskingituseks Aunastele sai Ivo Nikkolo nn poliitikukostüüm, Aunaste omalt poolt kostitas aga head teed soovijaid Uku Suviste kontserdi ning talle omaste teravkeelsete naljadega.

Aunastele kingitud poliitkostüümi juurde kuulus ka kaunis sätendav lips ning käevõru - nagu Reikop sõnas peetud kõnes, saab sellest tulevikus märk, et kui seda kannab Maire Aunaste paremal käel, ei räägi ta oma sõnu ja uskumusi, vaid poliitkohustusest, vastupidiselt seni teles tehtule. Lisaks kingiti Aunastele riigikogu kabineti seinale riputamiseks karrikatuur, mis Aunaste sõnade kohaselt näitab teda sellisena, justkui oleks ta juba kolm aastat poliitik olnud.

Teiste seas olid head teed tulnud talle soovima nii Marko Reikop, MArgus Saar, Mart Normet, Reet Linna kui paljud teised teletegijad. Viimane Maire Aunaste juhitud "Tõuse ja sära" on eetris jõulude eel, 21. detsembril!