"Kui ma nüüd ütlen oma tiimile, et see juhtus, siis nad mind ei usu," ütles German Golub virtuaalsel auhinnatseremoonial.

Tema sõnul pole ta veel sellises positsioonis olnud. Noormehe jaoks tähendab see, et nende tiimi märgati ning hinnati kõrgelt.

Film räägib kodust ootamatult ilma jäänud noormehest, kes võtab enda kätte üksiku ema hoolitsemise.Ta on sunnitud leppima esimese tööga - laibavedaja. Veidramaks teeb olukorra aga pikaaegse kogemusega kolleeg, kelle jaoks on see vaid järjekordne päev tööpostil.

Otseülekannet saab järele vaata SIIT.

Hõbemedali võitis Percival Argüero Mendoza filmiga "Crescendo" (Centro de Capacitación Cinematográfica) ning pronksmedali võitis Marie Mc Court filmiga "I Was Still There When You Left Me" (Institut des Arts de Diffusion)

Ta on lõpetanud 2012. aastal Pärnu Vene Gümnaasiumi, õppinud Tartu Kunstikoolis 3D graafikat ning 2014–2015 omandanud Tallinna Polütehnikumis teleoperaatori kutse. Teinud alates 2016. aastast lepingulise valgustaja ja operaatorina kaastööd Eesti Rahvusringhäälingule (ERR) ning töötanud mitmes filmitootmisfirmas nii režissööri assistendina kui ka muudes ametites. Aastal 2016 asus õppima Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi (BFM) filmikunsti erialale, mille lõpetas 2020. aastal režissöörina cum laude.