"Borati filmi klipp on täielikult fabritseeritud. Ma panin endale särki püksi, kui salvestusseade ära võtsin," säutsus Giuliani selgituseks.

"Mitte kordagi enne, selle ajal ega pärast ei käitunud ma ebasobivalt. Kui Sacha Baron Cohen seda väidab, siis ta on julm valetaja," lisas Giuliani.

Ta viitab filmis episoodile, kus teda intervjuuerib näitleja, kes teeskleb, et on telereporter. Näitlejanna mängib Borati järjefilmis tema tütart, vahendas BBC.

Kuigi kõik teavad, et Borat pole päriselt Kasahstani ajakirjanik, vaid Briti näitleja Sacha Baron Cohen, siis ta leidis viisi, kuidas sellele teadmisele vaatamata järjefilm teha. Ta kannab mitmel korral maskeeringut või laseb tütrel pahandusi korraldada.

Nagu ka 2006. aasta filmi promodes, käib Sacha Baron Cohen ka nüüd Boratina intervjuusid andmas ja filmi promomas. Sama tegi ta ka paar päeva tagasi Jimmy Kimmeli jutusaates, kus ta paraja segaduse korraldas.

Borat sisenes stuudiosse desinfitseerimisvahenditega, tahtes kindel olla, et ta endale "Iisraeli-viirust" ei saa. Ühel hetkel liitus intervjuuga ka Borati tütar, kes tegi isale võõras keeles selgeks, et talle meeldivad saatejuhi püksid ja ta tahab neid endale. Borat pidi siis veenima, et Kimmel endal püksid maha võtaks ja need ära kingiks. Saatejuhi keelitamisel võttis ka Borat endal püksid maha ning viimaks tegi seda ka Kimmel ise.

Intervjuu lõpetas Kimmel tugitooli taga põlvili olles, samal ajal, kui Borat ja tema tütar stuudiost mõned "kingid" disainielementide näol kaasa võtsid.