Merylin andis juba Instagrami storys teada, et kell 16 on tal oma jälgijatega jagada üks suur uudis. Ta küsib isegi oma storys: "Kas mäletate, kui tegin 1. aprillil nalja, et sain USAs oma reality show, eks? No kuna oli nalja päeva, siis päris nii ei läinud, eksole!" kirjutab naine enda Instagrami storys.

Seejärel postitab ta järgmise story, kus tõdeb, et naljad kipuvad mul viimasel ajal täide minema. Juba järgmises storys teeb ta pilti meilist, kus on kirjas, et oleks rõõm, kui Merylin oleks saate üks osalistest.

Naine lisab omalt poolt: "Ainuke asi on viisa protsess ja siis good to go. Ma tean, et see on räme creep show (õudne show) ja täielikult scriptitud (ette kirjutatud), aga samas miljonist jälgijast ja rahast ju ära ei ütleks."

Ta tunnistab, et esimese asjana küsisin kohe nõu oma USA sõpradelt, et see teie riigi saade, mis arvate? "Sõbrad elasid täiega kaasa ja ütlesid, et see on nende lemmikshow, tee kindlalt ära!" kirjutab naine.

Naine räägib, et paarid tema sõbrad olid uudisest väga šokis ning ka tema konservatiivsel sõbral ei liikunud närvgi selle uudise peale. "Muidugi ka see, et OnlyFans müüks pärast seda eriti hästi!"

Maailmakuulus USA tõsielusari "90 päeva abielus" kajastab nende ameeriklaste elu, kes on omale välismaalt kaaslase leidnud ning nüüd oma armastatu endaga USAsse elama soovivad tuua. Ühel hooajal osales telesaates ka Soomest pärit Jasmin Lahtinen, kes oli kihlatud räppari Blake Abelardiga.

Vaata naise instagrami kontot SIIT!