Selle tarvis võeti garderoobist oma parimad riided ja sätiti ennast viimseni ära, et see üks klõps oleks filigraanne. Pilte jagati aga käest kätte või kirja teel ning neid koguti fotoalbumisse, mis asendas tollal Instagrami ja Facebooki.

Seikluskomöödia “Sangarid” staarid Märt Pius, Karl-Andreas Kalmet ja Veiko Porkanen näitavad, millised olid sõbrapildid 80ndatel. Vaata järgi, kuidas tunduvad kunagised pildid täna!

Kolme peategelase kõrval astuvad seikluskomöödias “Sangarid” üles veel Henrik Kalmet, Ott Sepp, Marika Barabanštšikova, Tõnu Kark, Andres Dvinjaninov, Esko Salminen, Volkswageni matkabuss ja paljud teised.

Seikluskomöödia “Sangarid” põhineb Martin Alguse originaalstsenaariumil, kes aitas kirjutada Eesti publikurekordi löönud “Klassikokkutuleku”. Lavastajaks on Jaak Kilmi, keda kinokülastaja teab kui “Disko ja tuumasõda” ja “Sigade revolutsioon” režissööri. Filmi operaator on Aigars Sērmukšs, kunstnik Katrin Sipelgas, kostüümikunstnik Anu Lensment ja monteerija Tambet Tasuja.

Inspireerituna omast ajastust on käesoleva filmi sisu, sündmused ja tegelased väljamõeldis. Kokkulangevused filmi ja reaalsete isikute, nimede või sündmustega on juhuslikud.

“Sangarid” linastub 17. veebruaril kinodes üle Eesti.