22-aastane Anita Sibul ei ole kunagi suhkruissindust peljanud nind on avalikult välja öelnud, et soovib endale edukat meest. Anita pühendas sellele teemale mais lausa terve video, kus püüdis enda seisukohta selgitada.

"See on hästi huvitav, kuidas naisi golddiggeriteks (kullakaevaja) kutsutakse. Sellel on kaks aspekti. Kui me räägime suhete koha pealt, siis ma ütlen ausalt – ma tahangi edukat meest. Ma tahan olla edukate inimeste ümber. Ma tahan olla nendega koos, sest see aitab ka mind, see aitab mul püsida selles meeleseisundis. See ongi see, kuhu ma ka ise pürgin. Ma ei ole selle pärast halvem inimene," sõnas Anita.

"Sellele vastukaaluks ma ütlen, et mehed vaatavad väga tihti naisi nende välimuse põhjal. Ja seda ei kasutata meeste vastu solvanguna," lisas ta.

Anita Sibul tõi veel näiteid topeltstandardite kohta. Nimelt, kui mees saavutab midagi ja on edukas, siis ei ütle selle kohta keegi midagi. Aga kui naine saab edukaks, siis ei usu keegi, et ta selle ise saavutas.

Kanal 2-e uues suutesahtes "Suhtevimkad" osaleb ka Anita, kes sõnas: "Noored mehed mind väga ei huvita. Aga vanemad mehed on need, kes on voodis jumalad."

Eelmises saates räägis Seidi Voogre, kuidas ta teise kohtingu ajal hotelli diivanil lõpetas.

"Teisel kohtingul olin ma väga närvis, sest ma ei olnud pea aasta aega kellegagi kohtingul käinud," tunnistab Seidi, kes närvi eemale peletamiseks tegi enne teele minekut kaks väga kanget viinakokteili.

"Seejärel me saime Kuressaares ühes pargis kokku, kuhu ma põhimõtteliselt koperdasin kohale," meenutab naine enda väga purjus olekut,"enam-vähem suutsin käia ja jalad üksteise ette panna."

"Kõndimine oli väga vaevaline ning ma olin terve õhtu täiesti täis. Lisaks oli kohtingupartneril kaasas veel mingisugune vein ning jõin ka seda veel õhtu jookusl. Õhtu lõpuks mu jalad ei kandnud ning ma lõpetasin hotellifuajees diivani peal," tuletab Seidi meelde väga ebaõnnestunud kohtingut.