Juba ca 15 000 inimesele Eestist ja välismaalt koolitusi teinud Kärsini sõnul on need koolitused tema enda jaoks üpris kurnavad.

"Kui ma ikkagi teen nädalas 8-9 koolitust, vahest ka kuus, et siis hääleaparaat on nädala lõpuks mul väsinud," tõdes Kärsin ja rääkis, et puhkepäevadel soovib ta olla oma lapse ja pere päralt.

Oma juba nüüdseks kuulsaks saanud koolitustest rääkides ütles Kärsin, et alla 20-aastaseid käib seal vähe, alla 30-aastaseid natuke rohkem, kuid peamiselt tulevad sinna 40+ inimesed. "Inimesed ei tule minu koolitusele, kui kodus on midagi halvasti või mees ei oska või naine ei oska. Vastupidi, sinna tulevad paarid, kes on pikalt koos olnud ja tahavad kogeda midagi uut. Ja nad kogevadki," tõdes Kärsin.

Ta lisas ka, et üks mees sai sellise elukogemuse, et tunnistas ausalt: "ma olengi ühe minuti mees, aga te ei kujuta ette, ma kestsin kaks tundi, ma kestsin kaks tundi!"

Kärsin tõdes ka, et seks on nagu tango, kus sammud peavad olema mõlemal selged ning näiteks naine ei tohiks lihtsalt visata voodisse pikali ja arvama, et "te nüüd minuga midagi".

TV3 käis Kärsiniga koos kaasas ka rullmassaažis, mida naudingueksperdile meeldib tihti külastada.

Vaata rohkem TV3 videost!