"Kliki" teises episoodis pani end proovile sportlik Erki. Tema ideaalne partner pidi olema mitte ainult aktiivse elustiiliga, vaid ka kirglik oma töö või mõne huvitava hobi suhtes. Ka naise välimus oli Erkile väga oluline.

Saates oli tal valida kahe naise vahel: pikalt välismaal elanud ja tõsist suhet otsiv Lii ning vabakutselise Velgida, kellel on huvialasid jalaga segada.

Kõigepealt valis Erki ühe neist välja välimuse põhjal ja seejärel tuvastati pimesi vesteldes, kas tal ka päriselt sama inimesega klikib.

Saateformaat on halastamatu. Paar saadetakse edasi "päris" kohtingule vaid siis, kui pildi järgi valitud inimesega tekib ka jutustades klikk.

Ja nii ka näiliselt läks. Erki valis välimuse ja jutu põhjal Velgida ning sai juba kohtingule mõtlema hakata. Kohting aga jäi ära, sest Velgida astus saate filmimise ja selle eetrisse tulemise vahelisel ajal suhtesse.

Erki ei pea aga kurvastama, sest saate järel jäi ta Liiga suhtlema ning Velgida loovutas oma auhinnad talle. Noored rõõmuga kasutasid ühiselt seda võimalust ja Kroonika tutvumissaate korraldajad tulid vastu ning lubasid seda nii teha.