Jamisonid ennustasid ka sügisel, paar nädalat enne seda, kui Harry ja Meghan rasedusest teatasid, et naine on rase. Ka tol korral ütlesid selgeltnägijad, et uudisest rääkis neile 22 aastat tagasi surnud Diana.

Nüüd tuli Diana taas Terry ja Linda juurde jutule, kuid palju tõsisemate uudistega. Nimelt hoiatas Diana läbi nende Meghanit, et tema perekond võib tekitada suuri probleeme pärast lapse sündi.

Ameerikas sündinud ja üles kasvanud Meghanil on viimastel aastatel olnud väga keerulised suhted oma perekonnaga. Ainus neiu sugulane, kes oli eelmine mai peetud kuninglikku pulma kutsutud, oli tema ema Doria. Tema isa ja poolõde on pidevalt hertsoginnat teinud meedia kaudu maha, kuid samas ikka ja jälle temaga ühendust proovinud saada.

"Kindlasti võta aega, et puhata. Sa oled töötad väga kõvasti ning ei võta sageli enda nõuandeid kuulda. Ära üllatu, kui su perekond üritab pärast sündi osa saada ning teevad tüli. Sinu hea huumor aitab sul sellest üle olla," olevat Diana selgeltnägijatele öelnud.

"Teie laps hakkab olema väga lähedane Kate'i ja Williami lastega, ma näen, et nad hakkavad käima palju koos," lisas ta.