„Ma olen aegade algusest nõu ja jõuga proovinud Eesti muusikamaastikku mõjutada. Lõpuks saangi ametlikult öelda, kes tuleb lavale ja kes mitte,” rõõmustab Genka oma rolli üle tänavusel R2-e Aastahiti auhinnagalal.

„Aastahitt muutub iga aastaga,” räägib Heidy Purga: „Igal aastal on juhtunud nii mõndagi põnevat. Naljakat ja tõsisemat. Aasta säravaima muusikasündmuse nimetus on igal juhul välja teenitud. Ma ei kujuta ette, mida selleaastane show endaga kaasa toob. Valmis peab olema kõigeks, eriti neid tüdrukuid ja poisse silmas pidades, kellega koos saadet juhime.”

Aastahiti auhinnagalal astuvad lavale auhindu vastu võtma ja esinema R2-e Aastahiti esikolmik, Aasta Demo, R2-e Toimetuse Lemmik ja Uus Tulija. Lisaks muidugi tänavune Unistuste Bänd ja üllatuskülalised. Green room`is vestlevad muusikute ja staaridega reporterid Liis Lass ja Korraldajaonu. Pidu Club von Überblingenis algab 3. jaanuaril kell 20. Üritusel vanusepiirangut ei ole, piletid on eelmüügis Piletilevi müügikohtades ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Tänavuse auhinnagala telepildi kujundab tuntud režissöör Masa, kodanikunimega Hindrek Maasik. Masa on hinnatud muusikavideote autorina. Tema talendi suured austajad on näiteks sellised vene superstaarid nagu Žanna Friske, Dima Bilan ja Diskoteka Avariya, kokku on ta Venemaa staaridele teinud üle saja muusikavideo. Kodumaiste auhindadega on rikastanud tema trofeeriiulit Cool D, Skazo ja Toe Tag´i videod. Samuti on Masa MTV muusika-auhinna kodumaale toonud Bedwettersi hiti „Dramatic Letter to Conscience” muusikavideo autor.