Täna ja homme on esimesed kümme stuudiovooru pääsenut koos Tallinnas, WAF laulukoolis, et erinevate spetsialistide juhendamisel oma etteasteks valmistuda. Lauljatega teevad tööd hääleseadja Maiken, liikumise õpetaja Tatjana Mihailova ning stilist Karolin Kuusik.

Esimeses stuudiovooru saates astuvad televaatajate ette Aleksei Aleksaškin, Eliis Pärna, Anneli Arusalu, Taavi Immato, Rasmus Trull, Karmen Korjus, Karine Nõgisto, Eva Vaino, Karolin Minenko ja Timothy Jarman.

Edasipääsejad selguvad vaatajate telefonihääletuse tulemusel pühapäeval otse-eetris. Oma lemmiku poolt saab esimest korda hääletada, kui helistada talle saates määratud telefoninumbril pühapäeval, 16. märtsil; hääletus kestab alates 21.25-st kuni hetkeni, mil kõik kümme võistlejat on oma lood esitanud.

„Eesti otsib superstaari“ stuudiovoor koosneb neljast saatest. Esimeses kolmes astuvad kõik 30 stuudiovooru pääsenut kümnekaupa televaatajate ette. Igast saatest saab kolm parimat koha „Eesti otsib superstaari“ finalistide hulgas. Viimases stuudiovooru saates antakse kümnele stuudiovoorust väljalangenule teine võimalus — vaid üks neist saab edasi ja on kümnes staarisaate finalist.

Tänavune superstaar selgub 8. juunil toimuvas superfinaalis.