Heategevusliku näitusega tahab Indrek Galetin juhtida inimeste tähelepanu sellele, et kõikidel loomadel pole elus hästi läinud, kuid heade inimeste abiga saab nende elu paremaks muuta.

Eelmise aasta veebruaris avas Galetin palju kõmu tekitanud fotonäituse “Amour - Vahet pole”, kus paljud Eesti tuntud inimesed, sealhulgas Lenna Kuurmaa, Piret Järvis, Mari-Leen Kaselaan, Rolf Junior, Charlene Rennit, Beatrice, Anu Saagim, Risto Kask, Karolin Kuusik jpt, lasid end õilsa eesmärgi nimel alasti pildistada. Oksjonilt saadud tulu, 123 000 krooni, annetas Indrek MTÜ Aids´i Ennetuskeskusele.

Enamik eelmisel näitusel osalenutest on nõusoleku andnud seegi kord ja Indreku sõnul on Eesti avaliku elu tegelaste huvi heategevuslikul eesmärgil koos loomaga pildile jäämise vastu üllatavalt suur. “Väga paljud, kes mulle aasta tagasi “Amour - Vahet pole” näitusel osalemisest ära ütlesid, on nüüd nõus,” rõõmustab Indrek.

“Ainult raha-abi ei lahenda probleemi, olukorra lahendamiseks tuleb inimestel muuta oma suhtumist varjupaikadesse ja loomadesse ning seda ka väljaspool Tallinna,” tunneb fotograaf muret nii loomade kui varjupaikade olukorra pärast.

Eestis on üheksa varjupaika, neist enamike seisukord on tunduvalt kesisem kui Tallinna koduta loomade asutuses. Kuid ükspuha, kui heas seisukorras on varjupaik, on sealsed asukad alati tänulikud, kui nendega kas või jalutamas ja mängimas käiakse.

Näitus avatakse 22. mail ja jääb Rotermanni kvartalisse üles kaheks nädalaks.

Kõik fotod lähevad Osta.ee oksjonile ning 20. juunil toimub restoranis Dominic oksjoni ametlik lõpetamine. Samal üritusel saab jälgida ka oksjoni kulgu ja anda viimaseid panuseid. Oksjoni müügitulu annetab Galetin kodutute loomade heaks.