Tegemist on glamuurse moelaadaga, kus Eesti stiilseimad naised löövad letti oma endised lemmikud – riided, ehted ja muud aksessuaarid, mis võiksid õnnelikuks teha kedagi teist.

Mõnusat atmosfääri täiendavad DJ Madis Nestor (veebipood biit.me), värskendavad kokteilid ning muud elevust tekitavad üllatused, millest anname aimu hiljem.


“Kui uskuda eelmistel aastatel osalenute tagasisidet, oleks Glämmilaada ärajäämine olnud paljudele väga kurvastav ning me tegime kõik, et üritus vaatamata kitsastele aegadele toimuks. Tänu eriti toredatele koostööpartneritele ja ka meiega ühinenud noortele vabatahtlikele tuleb seekordne üritus suurem ja lahedam kui kunagi varem,” lubab Cosmopolitani peatoimetaja Merle Liivak.

Merle usub, et täna on parim aeg mõtiskleda oma ostlemisharjumuste üle ning avastada leidlikke taaskasutuse võimalusi. "Cosmol on siin teenäitajana kindlasti oluline roll täita.”

 
Cosmo Glämmilaada eesmärk on viia kokku naiselik ostukirg ja säästlik mõtlemine. Riidekapi sisu värskendamiseks ei pea ilmtingimata ostma uusi ja kalleid riideid, teiste moehuviliste asjade seast leiab lihtsa vaevaga endiselt moekaid ning sealjuures ka rõõmustavalt soodsa hinnaga esemeid.

 
Cosmo Glämmilaadale tuleb müüma 100 naist, nende seas ka tuntud stiilitarid nagu näiteks Piret Järvis, Lenna Kuurma, Karoli Hindriks ja Liisi Eesmaa. Enne, kui uksed külalistele avatakse, vahetavad osalejad omavahel kaasa toodud riideid – igaüks loobub kolmest rõivaesemest ning valib asemele sama palju teistele kuulunud asju.

 
Cosmo ootab ostuhuvilisi tuhande ringis. Pääse maksab 50 krooni. Üritus toetab HIV-vaba elu nimel võitlevat Eesti naiste ühendust LIGO (Life Is Going On).

 
Üritusel müügikoha saamiseks tuleb täita kandideerimissoov, mille leiab aadressilt www.cosmopolitan.ee/glammilaat. Kandideerimise viimane päev on 25. mai, ootame kauplema nii üksikmüüjaid kui ka sõbrannadepaare.

 
Cosmo Glämmilaada õnnestumisele aitavad kaasa Baltika, Hill&Knowlton, Vertigo Terrass (parim kokteilisegaja 2008), Schweppes, Cappy, Martini Rosato, Raadio 2, veebipood biit.me ja Durex.

 
Jälgi ürituse uudiseid Facebook’i grupis ja Twitter’is (www.twitter.com/glammilaat)!