Kinosõpradel ei tasuks ehmuda sellest, et filmi „Vanad Penid" („Old Dogs") on tootnud Walt Disney Company - tegu pole mingi järjekordse jabura perefilmiga: on nii klassikalist hollywoodlikku musta huumorit, naljakaid situatsioone ja väga head näitlejatööd.

Travolta (Charlie) ja Williams (Dan) mängivad kahte lahutamatut sõpra ja äripartnerit, kes on juba 30 aastat teineteisele toeks olnud.

Ootamatult tungib meeste rutiini suur muutus - keset elu suurimat äritehingut saab Dan teada oma isadusest ning neile antakse kaheks nädalaks hoida 6-aastased kaksikud.

Kroonilised poissmehed pole loomulikult erilised spetsialistid lastega suhtlemisel ja satuvad kohati paanikasse. Löögi alla satub ka meeste äritegevus. Siiski läheb lõpuks kõik hästi ja Dan kiindub sügavalt enda jaoks avastatud uude, ootamatusse isarolli.

Lisaks Travoltale ja Williamsile mängivad Walt Beckeri ("Metsikud tsiklivennad") lavastatud filmis veel Kelly Preston ("Jerry Maguire"), Seth Green ("Austin Powers"), Matt Dillon ("Kõiges on süüdi Mary") jt.

Komöödia jookseb Cinamoni kinos alates 4. detsembrist.