Leningrad Cowboys’i koosseisus on 11 muusikut ning 2 veetlevat tantsijannat, kes kannavad kontserdil ette valiku ansambli parimatest hittidest läbi aegade. Tallinna kontserdi muudab eriliseks veel see, et viimastel aastatel on ansambel esinenud suhteliselt harva ning ka antud ülesastumine Nokia Kontserdimajas on kollektiivi jaoks sel aastal üks vähestest. Publikuga parema kontakti saamiseks eemaldatakse kontserdimajas esmakordselt esimesed 8 isterida, et lasta fännid lava ette rokkima.

Leningrad Cowboys on läbi aegade kõige populaarsem Soome rock'n'rolli bänd. Ansambel loodi 1989. aastal Aki Kaurismäki filmi jaoks "Leningrad Cowboys Go America" peamiselt ansambli Sleepy Sleepers liikmete baasil. Filmi saatis peale linastumist uskumatu edu ning bänd hakkas iseseisvalt plaate salvestama, videosid tegema ja kontserte läbi viima. Hiljem on bänd osalenud veel 1994. aasta filmides "Leningrad Cowboys Meet Moses" ja "Total Balalaika Show".

9. oktoobril Nokia Kontserdimajas toimuvale Leningrad Cowboysi kontserdile tulevad piletid vabamüüki täna, 10. septembril kell 10:00. Pileteid saab osta Ticketpro internetipoest www.ticketpro.ee, Ticketpro kassast Solarise keskusest ning Eesti Kontserdi kassadest Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas lisaks Piletilevi müügipunktidest ja internetipoest www.piletilevi.ee.