Liina Vahter ja Mairold Millert -19 punkti

Ants Tael: Tants oli igav. Oleks tahtnud kärtsakamat tantsu näha. Rekvisiidina on vihmavari igav, tulge edaspidi karkudega sisse. See oli kena samba.

Merle Klandorf: Hindan elus ja tantsus palju loomulikkust. See meeldis ja mõjus. Ei meeldinud, et lihastoonust oli vähe.

Jüri Nael: Mulle see lugu meeldis. Tavaliselt on teie numbrid dramaatilised, aga minu üllatuseks tegite täna mõnusa, stiilse ja rahuliku tantsu.


Ženja Fokin ja Aleksandra Žeregelja - 20 punkti

Ants Tael: See oli tõesti samba moodi. Samba, mis oli nagu samba.

Merle Klandorf: Suur pluss on tulla ja alustada põrandal üksi.

Jüri Nael: Ženja, sinus peab olema rohkem staari. Kui sa tuled põrandale, siis mõtle, et ma olen staar, ma olen staar!


Johannes Ahun ja Kerstin Kruuse - 22 punkti

Ants Tael: Liiga palju vetrumist. Te pumpate praegu liiga palju. Arenguruumi veel on.

Merle Klandorf: Üheksast võimalikust rütmivariandist oli kasutatud kahte kolme, kuid see on kõige parem senistest tantsudest.

Jüri Nael: Väga meeldis. Tantsu ajal üks kaameramees tiirutas ümber teie ja ma tahtsin talle jalaga panna, sest ma ei näinud teid korralikult.


Ithaka Maria ja Marko Kiigajaan - 25 punkti

Ants Tael: Rütmiselt väga kenasti tanstitud tants. Nägin seda siin saates seda esimest korda. Oleksin tahtnud rohkem elu näha. Lõunamaisust oli vähe. Head nõukogude seksi oleks tahtnud näha.

Merle Klandorf: Täna oli balanss juba üsna paigas. Väga okei oli tõesti.

Ants Tael: Siiani üks paremini seatud numbreid.


Nastja ja Marko Mehine - 16 punkti

Ants Tael: Mulle ei meeldinud, kuidas seda sambat esitati. Hea ja hoogne tants. Aga kohmakust oli palju. 

Merle Klandorf: Pean ütlema, et nendest viiest paarist oli see kõige nõrgem. Kui saaksime jalad mööda parketti liikuma, tuleks tants paremini välja. Rütm on paigas.

Jüri Nael: Peame vaatama ka, kui suure hüppe on keegi isiklikult teinud. Kartsin, et samba on teile komistuskivi, aga see oli mulle meeldiv üllatus.

Pärast samba-vooru esitasid kõik paarid tantsupõrandal viini valssi. Sel korral kohtunikud punkte ei andnud, küll aga jagasid kommentaare.
Ants Tael kiitis Liina Vahter ja Mairold Millerti valssi. Jüri Nael leidis, et Ženja Fokini ja Aleksandra Žeregelja tantsus oli puudu ainult väike vint, kuid tants oli ilus. Merle Klandorf nimetas Johannes Ahuni ja Kerstin Kruuse valsi suurepäraseks. Jüri Nael tituleeris Ithaka Maria ja Mairold Millerti tantsu ideaalseks. Ants Tael ütles, et Nastja ja Marko Mehise valss ei olnud hea.