Jalad värisesid hümni lauldes

"Meeletu nädal oli ja sama meeletu nädal on ees," räägib Teele Viira. Publik teeb Teele läinud nädala tegemistest ülevaate - lauljatar oli pärast saatest välja kukkumist rohkem pildis, kui kunagi varem!

Kolmapäeval käis Teele koos teiste superstaarisaates osalejatega Eesti-Baskimaa galgpalli mängul hümni laulmas.

"Eesti hümni sõnad on mul lapsest saati peas. Aga ma polnud varem mängu eel hümni laulnud. Jalad hakkasid värisema ja pinge oli sees," vangutab Teele pead. Rõõmu pakkus talle see, et fännid tänasid hümni eest hiljem neid eraldi.

"Kõik läks väga hästi. Olen ka ise keskkoolis jalgpalli mänginud. Nii kaasakiskuv! Ja kui sul on veel keegi, kelle poolel oled, siis läheb hasart sisse."

VAATA FOTOSID:

Tuunis teksaseid

Reede päeval käis Teele Viru Keskuses koos teiste superstaarisaates osalejate ja tuntud nägudega rinnavähi vastu teksaseid tuunimas.

"See oli hästi tore üritus. Aga mulle tundus, et üritus oli liiga väike. Hakkasin mõtlema, et võiks olla rohkem inimesi, kes sellest üritusest osa saaks. Eks eestlane on ka kinnine. Aga midagi peaks välja mõtlema, et inimesed saaksid suurema kuulajaskonna," mõtiskleb Teele.

VAATA FOTOSID:

Hullutas reede õhtul rahvast

Ja lõpuks jõudis Teele rahvast Club Prives reede õhtul hullutada. "Mulle meeldib üritustel enne esinemist hängida ja inimestega jutustada. Enne esinemist tulid paljud minu juurde ja rääkisid, et nad tulid just mind kuulama. Kogu lava esine oli rahvast täis," rõõmustab Teele.

VAATA FOTOSID:

4. juunil on Teele oma Tallinna fännide ees: Vanalinna päevade raames toimuval Lilleballil astuvad Mart Sanderi ja Bel-Etage Swingorkestriga üles üheksa staarisaate finalisti. Fännid näevad ka neid, kes juba mõni aeg tagasi pidid saatest lahkuma, aga ka neid, kes jätkavad superfinaalis.