MEELELAHUTUS: Narvas saab meelt lahutada tsirkuses! 

Programmis “hirmus-lõbus” leidub midagi hirmsat ja lõbusat igale maitsele. Näiteks uskumatu akrobaatiline number mootorrastastega, võimas atraktsioon leopardide ja hüääniga, vapustav õhuakrobaatika, tempokad koerad, värvikirev Aara papagoide show, ekstsentrilised klounid ja palju muud.

TV: .Reedel saab TV3 pealt näha komöödilist filmi "Veel 48 tundi" Eddie Murphyga:

Võmm Jack Cates (Nick Nolte) on hädas, teda jahivad kaks mõrtsukat ning ta peab 48 tunni jooksul tõestama Jäämeheks kutsutud narkoparuni olemasolu. Ta loodab abi saada endiselt vangilt, Reggielt (Eddie Murphy), kuid see ei taha Jackist enam midagi kuulda. Kuid kui mõrvarid järsku ka tema sihikule võtavad, ei jää tal muud üle, kui koos Jackiga Jäämeest otsima hakata.

TEATER: Pärnus, Endla teatris etendub Pärnu rahvusvaheline teatrifestival Monomaffia raames "Ibseni naised". Etendus algab kell 20:00.

SPORT: Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks valmsituv Eesti võrkpallikoondis alustab Pärnus nelja meeskonna turniiri. Reedel kohtutakse algusega kell 19.30 Türgiga.

Korvpalli Eesti rahvusmeeskond kohtub teist päeva järjest Tšehhiga. Seekord mängitakse Jõhvis, kohtumise algusajaks 18.00.

ILM: Täna on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub kirde- ja põhjatuul 3-8 m/s. Sooja on 17..21°C. Vaata lähemalt SIIT!

ODAV OST: Kassiomanikud saavad Säästumarketist soetada Gourmet Gold kassikonserve lausa 44% soodsamalt. Nõnda on ühe konservi hinnaks 0.33 eurosenti.

HOROSKOOP:  Kalad kipuvad täna kõikvõimalikke ebameeldivusi liiga südamesse võtma ja probleeme ületähtsustama. Kui tahad teada, mida Sinu horoskoop lubab, vaata SIIA!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!