FOLK: Viljandi Pärimusmuusika Ait tervitab oma neljandat hooaega kolmest iselaadsest osast koosneva õhtuga, mis on ühelt poolt tagasivaateks suvisele pärimusmuusika festivalile ning teiselt poolt tarvilikuks häälestuseks eelseisvatele sügis- ja talvekuudele.
Lavale kutsutakse Celia Roose ja Ahven, Poolast tuuakse tagasi Robert Delira & Kompany ning koduõuelt lustakas ansambel Vennakese.

SÜNNIPÄEV: Üks jätkuvalt noor ja vihane Kurjam saab 15aastaseks ja seda minnakse Tapperisse koos J.M.K.E., SS Roboti, Müstika ja Legshakeriga tähistama! Lavakuuma müristab loomulikult ka sünnipäevalaps ise.

FILM:René Vilbre ja Ilmar Raagi film "Mina olin siin" räägib kontrolli alt väljuvast noore poisi Rassi (Rasmus Kaljujärv) elust. Vangla on võib-olla tema ainus võimalus elule, millest ta salaja unistab. Lisaks mängivad Hele Kõre, Tambet Tuisk, Margus Prangel, Marilyn Jurman. ETV-s kell 21.40.

TOIT: Kas mõni hea hing viitsiks reedel köögis orjata? Kui eelnevale küsimusele kukub sinu ringkonnas vastuseks "ei", siis soeta hunnik nädalalõpu salatit! Mainitud kulinaariatoote kilo eest küsitakse Rimis vaid 1,99 euroraha!

SPORT: Sel nädalavahetusel mängitakse Itaalias, Riminis FIBA kuni 18-aastaste poiste 3on3 korvpalli maailmameistrivõistluseid, kus Eestit esindavad Rait Riivo Laane, Martin Paasoja, Gustas Põldoja ja Rauno Nurger. Võistkonda juhendab Indrek Ruut.
Alagrupimängud toimuvad täna ja laupäeva hommikul, play-off kohtumisi alustatakse laupäeval kella 15.00st, finaalid on planeeritud pühapäeval 18.00st.

ILM: Öösel sajab kohati, päeval mitmel pool hoovihma. Tuul puhub edelast, päeval loodest. Öösel on 7 kuni 13, päeval 15 kuni 18 kraadi. Loe lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Veevalaja hakkab alateadlikult oma elu teiseks valama ja ambur kipub tundlema. Uuri SIIT!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!