KINO: Kinos Sõprus saab kell 19:30 põnevat filmi The Night Of The Hunter.

Ben Harper (Graves) saab pärast pangaröövi, mille käigus kaks meest surma said, eluaegse vanglakaristuse. Enne seda aga õnnestus tal raha ära peita ning ainult tema lapsed, John ja Pearl, teavad kuhu, ning lubasid sellest vaikida. Beni kongikaaslane Harry Powell (Mitchum) saab asjast teada ning pärast oma lühiajalist karistust läheb ta Beni murest murtud lese Willa (Winters) juurde ning võrgutab ta endaga abielluma. Kui ta sellegipoolest ei saa teada, kuhu raha on peidetud, tapab ta naise. Lapsed John ja Pearl jõuavad põgeneda ning farmiomanik Rachel Cooper (Gish) võtab nad varju alla. Kui Harry jõuab linna, kus Rachel elab, peab naine lapsi kaitsma.
Tuntud filmikriitik Roger Ebert peab seda filmi tänasel päeval "endiselt üheks hirmsaimaks linateoseks Robert Mitchumi unustamatu lurjuse kehastuses." Film figureerib erinevate kriitikute ja parimate filmide TOPide kõrgematel positsioonidel. 1992 valiti "The Night of the Hunter" säilitamiseks USA Riiklikkusse FIlmiarhiivi kui "kultuuriliselt, ajalooliselt või esteetiliselt oluline teos."

TV: TV3 näitab kell 22:30 Transformereid.

Sõnnid, täna soovitatakse teil pöörata tähelepanu oma vanematele ja kodustele. Tehke midagi toredat koos, see ühendab teid ja annab teile perekondlikku energeetilist tuge.

SOODUKAS: Pitsa või pannkookide jahusegud Vilmalt maksavad Maximas vaid 89 eurosenti. Sobib hästi neile, kes küpsetamisega muidu sina peal ei ole!

ILM: Täna on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab enamasti vähest vihma. Puhub loodetuul 8-13, rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on +4..+8°C.. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Sõnnid, täna soovitatakse teil pöörata tähelepanu oma vanematele ja kodustele. Tehke midagi toredat koos, see ühendab teid ja annab teile perekondlikku energeetilist tuge. Vaata teiste elukate planeediseisusid SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!