Brooke Shields, näitleja: "Suitsetamine tapab. Ja kui sa tapetud oled, siis sa oled kaotanud väga olulise osa oma elust."

Robbie Williams, laulja: "Kokaiin on Jumala viis öelda sulle, et teenid liiga palju pappi!"

Victoria Beckham, disainer: "Ma kasutan oma aju esimest korda väga pika aja jooksul."

Samantha Fox, laulja: "Ma olen alati olnud palju targem, kui ma olen."

Jennifer Love Hewitt, näitleja: "Kui mulle tissid kasvasid, siis ma olin 11 ja mõtlesin, et "Ohoh, mis toimub?!". Siis ma hakkasin aga mõtlema, et "Vau, milline äge kaunistus T-särgile."

Justin Timberlake, näitleja: "Ma ei kahetse, et ma ülikooli ei läinud. Kui ma oleks kooli läinud, ei oleks ma maailma näinud. Ma ei tea.. kui ma oleksin ülikooli läinud, siis oleksin võinud sealt võibolla hariduse saada. Niiet ilmselt on parem, et ma ei proovinud."

Paris Hilton, seltskonnatibi: "Ma olen juba nii tark nüüd. Kõik fotograafid tahavad, et ma oma ülaosa paljaks võtaks. Sorry, aga EI! Nad tahavad selle pealt raha teenida. Ega ma loll pole!"

Donald Trump, ärihiid: "Ma tahan öelda, et osa minu ilust on see, et ma olen väga rikas!"

Jennifer Hudson, laulja: "Ma olen kaalukaotuse üle uhkem kui Oscari võidu üle!"

Kim Kardashian, tõsielustaar oma lühikese abielu kohta: "See oli kuidagi teistsugune kui korvpallimatš!"

George W. Bush, USA endine president: "Ma arvan, et sõda on üks ohtlik koht." ning "Mul on omad seisukohad, väga kindlad seisukohad, aga ma ei ole nendega alati nõus."

Britney Spears, laulja: "Ma ei ole tegelikult kunagi eriti Jaapanisse minna tahtnud. Lihtsalt sellepärast, et mulle ei meeldi kala. Ja ma tean, et seal Aafrikas on kala väga populaarne."

Mariah Carey, laulja: "Iga kord kui ma telekat vaatan ja näen neid vaeseid nägivaid lapsi, ajab see mind nutma. Noh, muidugi ma tahaksin ka sama peenike olla.. aga mulle ei meeldi see kärbeste ja surma värk."

Christina Aguilera, laulja: "Nii, ja kus toimub Cannes`i filmifestival sel aastal?"

Arnold Schwarzenegger, näitleja ja poliitik: "Minu arvates on gei abielu midagi sellist, mis peaks olema mehe ja naise vaheline asi."

Linda Evangelista, supermodell: "Ma ei pea dieeti. Ma lihtsalt ei söö nii palju nagu ma tahaks."

Ronald Reagan, endine USA president: "Faktid on rumalad asjad."

Terry Bradshaw, endine jalgpallur: "Ma võin olla rumal, aga ma pole loll."

Milos Forman, filmirežissöör: "Ma olen veendunud, et Beatles on osaliselt süüdi kommunismi lagunemises."

Greg Norman, golfimängija: "Ma võlgnen oma vanematele väga palju, eriti oma emale ja isale."

Sylvester Stallone, filminäitleja: "Ainuke õnnelik näitleja on surnud näitleja, sest ainult siis ei saa ta muutuda. Peale oma surma tulen ma maailma tagasi võib-olla värvipintslina."

George Gobel, USA näitleja: "Kui poleks elektrit, siis me vaataksime televiisorit küünlavalgel."

Jessica Simpson, modell ja laulja: "Ma ei ole anorektik. Ma olen Teksasest. Kas on olemas inimesi Teksasest, kes on anorektikud? Ma pole ühestki sellisest kuulnud. Ja see käib ka minu kohta."

Jerry Seinfeld, koomik: "Koertel pole raha. Vapustav, eks? Neil on terve elu käpad põhjas. Aga nad saavad hakkama! Kas teate, miks koertel pole üldse raha? Neil pole taskuid!"