ILM: Öösel on pilves selgimistega ilm, paljudes kohtades sajab hoovihma. Tuul pöördub põhja- ja loodesse 3-9 m/s, saartel puhanguti 13 m/s, sooja on 9..13°C. Päeval on pilves selgimistega ilm, paljudes kohtades sajab hoovihma. Õhtul saju võimalus väheneb. Puhub loode- ja läänetuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s, sooja on 14..19°C.

HOROSKOOP: Amburid hakkavad täna üle aisa lööma, sest on veelgi pealiskaudsemad ja kergeusklikumad kui tavaliselt. Kuid kahetsus pole kaugel, seega püüdke enne tegutsemist ikka mõelda ka! Kas teised tähemärgid on tiba mõistlikumad, uuri SIIT 

ÄMBER: Soovitame Sul osta Grossi poest üks ämber. Lille pildiga ja puha, maksab palju rohkem kui poole vähem tavahinnast. Ning ilm soosib vihmavee kogumist!

KINO-OOPER: Tähelepanu, kultuurijanulised! Kes päris Metropolitan Operasse piletit osta ei jaksa, siis võtke teadmiseks - täna jõuab Coca Cola Plazasse Rossini ooper "Ory krahv", mille kestus on 2 tundi ja 45 minutit ning iga sekund makstud piletiraha väärt. Seanss algab kell 20.00 ja pilet maksab 10 eurot!

SUUR ROHELINE MEES: TV3 näitab kell 22.30 nii väikeste kui suurte laste lemmikfilmi superkangelasest nimega Hulk, kes on tohutu roheline koll, kes oma teel kõik hävitab, aga sügaval südames on heatahtlik ja kergesti haavatav!