Neil kõigil on muidugi kohalviibimiseks omad mõjuvad põhjused, peamiselt ametialased — värskeima muusikaga tuleb kursis olla ja jälgida ka rahva reaktsiooni, et teada, mis siis ikkagi praegusel hetkel müüb, mis mitte.

Sel suvel ei ole üheltki kodumaiselt ürituselt puudunud veel Allan Roosileht!

Staar-DJd ei heiduta vihm, külm ega maailmavallutusplaanidega emakoletis — kus muusikat võib kuulda, on Roosilehte ka alati näha. Kindel esikoht kuulub talle.


Ka Krista Lensin on ametikohustustest tulenevalt alati olemas!

Lady Gaga esinemisele oli naine kaasa võtnud ka oma lapse ning tema sõbrannad, kes kostümeeritult naise kõrval rõõmsalt kepslesid ning rahulolevalt kaamerale poseerisid.


Ja reklaamiguru Olav Osolin, kel alati pärast ka midagi säutsuda on

Osolin postitas Twitterisse kontserdijärgselt ka seekord säutsu: “Vastu mu ootusi ja eelarvamusi oli Lady Gaga täitsa tore etendus. Fänni minust ei saanud, aga koju marssisin rahulolevana.”

Üllatusena oli aga Lady Gaga kontserdil ka näiteks politseiameti peadirektor Raivo Küüt, ärimees Urmas Sõõrumaa, harva avalikkuse ette ilmuv ärimees Toomas Tool, linnapea Edgar Savisaar, keskerakondlane Jüri Ratas ning ehk üllatuslikem neist — Margus rokk-on-ainus-muusika Pilt.