Kui riidu läheme, käsib ennast rahule jätta. Kirjutab Internetis mu kohta igasugu laimu. Kui ma ta rahule jätan, siis paari päeva pärast tuleb jälle minu juurde oma nutulauluga, et ta ei suuda ilma minuta, et ta armastab mind, et ei kujuta oma elu kellegi teisega ette. Palun aidake mind. Mis ma tegema peaks? Jannu, 18

Dr Noormann: Kui Sa pead koos olemise all silmas lähisuhet, siis sellel on omad kirjutamata, kuid siiski ühtmoodi mõistetavad reeglid. Lähisuhe ei tähenda ainult intiimsusteni ulatuvat füüsilist lähedust, vaid ka valikut — just tema ega mitte keegi teine. Sõprussuhtesse mahub palju inimesi, lähisuhtesse ikka ainult üks. See teeb Sinu mure mõistetavaks — teeb ju haiget, kui oled enda arvates ainus, kuid selgub üks paljudest tema suhtlusringkonnast.

Sinu poisi käitumine räägib esiteks sellest, et tema pole selle suhte läheduses sugugi nii kindel, kui Sina. See on teada ebalev käitumine — kui süda pole oma ainuvalikut teinud, tundub armas just see, kes on parajasti pilgu ulatuses. Aga asi polegi niivõrd tema suhetes teiste tüdrukutega, millest Sul ehk selget sotti polegi. Hullem on tema reetlik käitumine. Reetmise kindel tunnus on oma lähedase laimamine, halvustamine, ühiste saladuste paljastamine. Kui ikka seda on juhtunud, on väga raske andestada ja vist tasub mõelda, kas on mõtetki jätkata.

Jaga
Kommentaarid