Goldsprints on sisuliselt 400m sprint rattarolleritel, mida sõidetakse turniiri vormis: esimesed paarid loositakse, siis sõidetakse üks-ühe vastu. Edasi kukub kaotaja välja ning võitja läheb vastamisi järgmises ringi võitjaga. Võistlus toimus peomelu käigus ja muusika saatel, kus publik sai sprinterite sõitu suurele ekraanile kuvatud näidikult jooksvalt jälgida.

Võistlusel osales kokku 80 inimest: Tour d'ÖÖ tiimi ja DJ-de kategoorias 16 ning nii meeste kui ka naiste kategoorias kummaski 32.

Võidutrofeed ja auhinnad ulatati võitjatele Indrek Naruskile, Nastja Meškovale ning rattaürituste meeskonna liikmele Risto Roosaarele. Võistlust viis läbi NO99 teatri näitleja ning rattaaktivist Rasmus Kaljujärv.

Korraldajate sõnul andis Goldsprintsi võimas vastuvõtt innustust juba talvekuudel võistlustega jätkata. Tour d'ÖÖ Tallinn ühisaktsioonid jätkuvad aga uuesti järgmisel kevadel.

5. oktoobril toimunud hooaja viimane, järjekorras kümnes Tour d'ÖÖ Tallinn algas New Yorgi rattakullerist rääkiva filmi "Sööst" ("Premium Rush") esilinastusega Solaris Kinos, kuhu ilmus pea täismaja rattahuvilisi. Vihmasest ilmast hoolimata kogunes filmi järel läbi Kristiine ja Põhja-Tallinna kulgenud ühissõidule ligi 500 inimest.

Vaata, kuidas peol rattasprinti sõidetakse: