The Sun kogus kokku ja reastas mõnede tipp-kuulsuste kõige uskumatumana tunduvad kriitikanooled enda kehade suhtes. 

1. Kate Moss: ma vihkasin oma rindu!

Viimasel ajal on raske leida fotot, kus sellel kultusmodellil rinnad ei paistaks, kuid naine pole ometigi alati oma kehavõlude üle uhkust tundnud.
38-aastane Moss tunnistas oma hiljuti avaldatud eluloos, et vihkas teismelisena oma rindu. "Oleksin vanasti teinud ükskõik mida, et mitte oma särki seljast võtta, mida mult modellina nõuti. Nüüd näen alastuses võimu, varem aga mitte. Ma nutsin selle pärast aastaid!"

2. Nicole Kidman: mul on alati väike pekikõht olnud.

Filmitäht Nicole Kidman on alati olnud pigem liiga kõhn kui vormist väljas, et hoolimata oma haprast figuurist väidab naine, et on alati muretsenud oma väikese pekikõhu pärast. "Mul on kõhnad käed ja jalad, kuid alati ka väike kõht ees olnud. Nüüd kus ma olen 45, ei peeta seda õnneks enam nii tihti raseduseks kui varasemalt."

3. Angelina Jolie: mul on liiga suured huuled!

Kuigi lopsakad huuled on alati olnud Angelina Jolie n-ö kaubamärgiks, siis näitlejanna ise nendega eriti rahul ei ole:"Mulle tundub, et mul on kogu nägu huuli täis!"

4. Victoria Beckham: ma vihkan oma jalgu!

Endine Spice Girl ning oma jalgadega arvatavasti enam kui rahul oleva tippjalgpalluri David Beckhami abikaasa Victoria ei salli oma jalgu: "Need on mu kõige vastikumad kehaosad!" on naine tunnistanud. Kuuldavasti ei salli proua Beckham ka oma naeratust - pole siis ime, et ta enamikel fotodel üleolevalt torssis näoga poseerib.

5. Vanessa Hudgens: mu jalad on nagu pakud!

Noor filminäitlejanna Vanessa Hudgens oli üles kasvades kõva tantsija. Kuigi tantsimine on ilmselt olnud tema trimmis figuuri pandiks, siis naine ise arvab, et see on tema jalgadest ka tõelised "puupakud" kasvatanud.

6. Paris Hilton: mul on klouni jalad!

Uskumatu, aga ka seltskonnakaunitar Paris Hiltonil eksisteerib enesekriitika. Alati ülienesekindlana paistev Hilton on tunnistanud, et tema suurimaks probleemiks on tema suur jalanumber. "See on nii nõme! Poed on nunnusid kingi täis - Guccid, Manolod. Ja kui mulle tuuakse minu number, siis näevad need välja nagu klounikingad."

7. Kim Kardashian: mulle ei meeldi mu kintsud!

Oma uhke ahtriga ülepäeviti kõmupiltidele püütav tõsielustaar Kim on oma taguotsaga rohkem rahul kui oma reitega, mida naine "massiivseteks" peab. Kardashian on tunnistanud, et kannab oma kintsude väiksemaks maskeerimiseks isegi spetsiaalset pikka aluspesu.

8. Jessica Alba: mul on tselluliit!

Ka maailma üks kaunimaks naiseks peetav näitlejanna Jessica Alba ei ole täiuslik. "Mu rinnad ripuvad, mul on tselluliit ja mu puusad on liiga laiad," loetleb naine oma iluvigasid.