Kui viimane tuleb Tallinnasse esitlema oma äsjailmunud ja Eestis salvestatud albumit “Rüütli”, siis elevantidel on varuks nii mõnigi üllatus ning mitu uut lugu, mida avalikkus veel kuulnud ei ole.

“Oleme seda kontserti kaua oodanud ja ennast põhjalikult ette valmistanud. Murmansk on ääretult hea live-bänd ning meil on rõõm nendega koos Eestis ja Lätis esineda. Meie jaoks muudab selle minituuri eriliseks fakt, et saame esimest korda publiku ees oma uusi lugusid mängida,” räägib Elephants From Neptune kitarrist Markko ‘Linnu’ Reinberg.

Elephants From Neptune ja Murmansk annavad kaks ühist kontserti ka Lätis – ühe 21. detsembril Riias, Nabaklab’is ja teise 22. detsembril Liepajas, Fontaine Palace’is. Veebruari alguses sõidab Elephants From Neptune esinema ka Soome, kus muuhulgas astutakse üles mainekal Valoa festivalil.

Et saada natuke aimdust Elephants From Neptune’i värskest loomingust, kutsusid poisid prooviruumi kaasa kaameramehe ning salvestasid osa uuest loost pealkirjaga “Make It Happen”.

Vaata, kuidas bänd lugu salvestas:

Kontserdi kohta saad lisainfot SIIT.