Kuidas Kingsepp Johannes lahkus Õnne tänavalt

20. septembril 2007. aastal meie seast lahkunud Kaljo Kiisale, kes kehastas Eesti armastatuimas telesarjas "Õnne 13" Johannes Kingseppa, pühendati austusavalduseks osa. Johannese surm mainiti ära, kuid leina ei näidatud - suvi, mil Johannes manala teed läks, jäi sarjas lihtsalt vahele, kirjutas Naisteleht.

Almat ja Lainet näidati hiljem surnuaias käimas ning ka Ahven ja Jürka tõstsid kadunud sõbra auks klaase.

Johannese matuste "korraldamist" ja filmimist seriaali meeskond stsenaariumi variandina isegi ei kaalunud.

Frida Arrak sõitis "Kättemaksukontorist" kuule

Sel suvel tabas Eesti menusarja "Kättemaksukontor" fänne tõeliselt must uudis. Kevadel välismaale sugulasi otsima põrutanud detektiiv Frida Arrak teleseriaalist "Kättemaksukontor" ei naasegi enam ekraanile - Marika Vaariku roll oli seriaalist ootamatult kadunud. Nimelt lendas Frida kuule, kuhu ta ka jäi.

"Kättemaksukontor" on alates 2009. aastast teinud kena tähelennu. 10. hooajas hakkas Frida Arraku asemel mängima tema õde Freya Arrak.

Maango ja Tuvi

2011. aasta suvel tabas "Kättemaksukontori" fänne esimene šokk! Nimelt kirjutati sarjast välja palavalt armastatud tegelased politseinike mänginud Tuvi ja Maango, keda kehastasid Ott Sepp ja Märt Avandi.

Kuidas nad lahkusid? Tuvi sõitis Ameerikasse, et minna tööle CSI Miamisse ning Maango alustas pereelu koos Sonyaga ning kolis maale hobuseid kasvatama. Legendaarsed detektiivid naasesid sarja juubeliosaks.

"Kodu keset linna" Helen haihtus müstiliselt

Kodumaise sarja "Kodu keset linna" üks peategelastest Kleer Maibaum, kes kehastas pereema, otsustas 2009. aastal sarjast taanduda, et pühendada end oma kolme lapse kasvatamisele.

Hiljem küll Helen naases telelinale, kuid toona haihtus ta väga müstiliselt. Kui pereisa Hannes (Martin Veinmann) jõudis heatujulisena koju, et lapseootel abikaasat lillekimbuga rõõmustada, kuid leidis ta eest tühja maja – Helenist (Kleer Maibaum) polnud kippu ega kõppu.