"Tõesti pole varem isegi proovinud osaleda," tunnistab Janno Publikule antud intervjuus ja põhjendab, et ju polnud lihtsalt õige aeg veel käes. Väga diplomaatiliselt jätab ta puutumata teema, mida ausad ja higised rokimehed Eurovisiooni karussellist tegelikult arvavad, kuid üht-teist on tal öelda küll mitte Eurovisiooni, vaid kodumaise laulukonkursi kohta.

"Müts maha Eesti laulu ees, et nad on võtnud suunaks muusikapõhise lähenemise! See on cool, et võõrad ja uued nimed said sel aastal edasi. Žüriile toodi küll uskumatu hunnik lugusid ja mingit kindlat kõhutunnet mul edasipääsuks polnud," muigab ta. "Meie lugu pole selleks nn. eurolooks kirjutatud. Kuidas on üldse võimalik kirjutada musa ekstra Eurovisiooni jaoks?!"

LOE, mida arvab Janno loost konkurent Lauri Pihlap SIIT

"Maybe Maybe" sünniloos on Janno sõnul suur roll ta heal sõbral kitarrist Laur Joametsal. "Suve lõpu poole, kui idee hakkas kujunema, siis see oli hoopis teistsugune. Saatsin siis Laurile demoklipi ja ta kritiseeris, et refrääni pole. Kuna selle härra arvamus mulle vähemalt keskmisel määral korda läheb, siis ajas see mind närvi ja võtsin kidra ning ei pannud enne käest, kuni lõpuks olemas oli. Siis istusime kokku bassimees ja võlur Matiga (Mati Sütt toim.), jämmisime ja pärast mõningast keerutamist ja käärimist saime gruuvi tööle," kirjeldab ta.

Ansambel Nevesis, kus Janno veel laulab, teeb hetkel proove ja viimistleb uut materjali. "Tahaks kevadel ikkagi järgmise plaadiga maha saada," õrritab Janno Nevesise fänne. Super Hot Cosmos Blues Bandi tegemistega saab kaasa lennata nende Facebooki lehel.

Vaata, kuidas Janno Reimi bänd Nevesis tavaliselt rokipublikut hullutab!