* Mait Malmsten

Ei ole olemas eestikeelset telekanalit, kus Eesti esimese mesihääle Mait Malmsteni pealeloetud reklaame ei jookseks. Kuuldavasti on näitlejal pealelugemine nii käpas, et stuudiote ees ei pea ta parkimistki peale panema - jutustamine võtab tal loetud minutid ja hääleklipp valmis ongi. Jumal tänatud, et jäämäed teda rääkimas ei kuule - neid looduskatastroofe me üle ei elaks!

* Märt Avandi

Märt Avandit, kes on mitmetele multifilmide nimitegelastele oma hääle andnud ning ka tunnustatud laulja on, tunnevad nägu-, nime- ja häältpidi pea kõik eestlased. Näitleja on oma karjääri jooksul juured vaatajate südamesse nii kõvasti kinnitanud, et temast ei saa me enam ei üle ega ümber. Avandi kaalutlev, intelligentne ning šarmikas välimus-olemus väljendub ka tema hääles, mis meie ja arvatavasti ka teie arvates vägagi mahe ja kõrvupaitav on!

* Juhan Ulfsak

Juhan Ulfsak on kuulsa näitleja ja lavastaja Lembit Ulfsaku, keda me kõik kasvõi "Õnne 13" teame, poeg. Peale imepärase talendi on ta oma isalt pärinud ka uskumatu hääle, mille valla laskmisel ei ole naist, kes ei sulaks. Nagu isa, nii ka poeg.

* Tõnu Mikiver

Lembit Ulfsak, Tõnu Mikiveri kolleeg ja garderoobikaaslane ütles kunagi Tõnu hääle kohta pihtapanevad sõnad: "Tõnu Mikiver on Eesti kõige tuntum hääl. Kui ta peaks pahane olema, et teda tuntakse pigem hääle kui näo järgi, siis peaks ta päris loll olema. Aga tegemist on targa mehega. Kuna hääl on ka teenistus, siis on see talle jumala kingitus."

* Lauri Saatpalu

Sa võid Dagö ja Pantokraatori laulja Lauri Saatpalu muusikat vihata, kuid mitte tema häält - isegi, kui sa väidad, et vihkad, siis me teame, et valetad. Mehe mahe, madal ning mesine tämber on tema tõeline omapära ning see on tuliseksikas!

Hea lugeja, kellel on Sinu arvates Eestis kõige seksikam hääl?